Smelnesport Twittert

Sport Agenda

<<  <  December 2019  >  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6
  9
2324252629
3031     

Sporttweets

ZRC De Duuvels - RC Drachten
Uitslag: 10 -52
Klasse: NRB - 4-NO

ZEVENAAR - Zondag reisden de Drachtster Rugbyers af naar het Gelderse Zevenaar om het op te nemen tegen de Duuvels. De Drachtsters staan stevig aan kop. De gastheren vinden we terug op de 8e plaats.

DRACHTEN - De dames van Penta, hadden zaterdag meer moeite dan verwacht, met Exercitia uit Eelde, de nummer 6 in de competitie.

GSBV Moestasj - BV Penta
Uitslag: 46 - 49
Klasse: NBB - D.1

GRONINGEN - De dames van Penta moesten uit tegen de mede koploper Moestasj uit Groningen. Het eerste kwart speelde Penta als vanouds.

DRACHTEN - Zowel de heren als de vrouwen van Basketclub Penta hebben een goed seizoen. De beide koplopers kunnen zich echter geen fout veroorloven en moeten iedere wedstrijd weer scherp zijn.

PATERSWOLDE/HEERENVEEN - De dames basketballers van Penta startten zaterdag sterk tegen Exercitia in Paterswolde. Onder aanvoering van Inge Meijer en Bianca Jousma, maakte Penta het krachtsverschil meteen duidelijk: 2-13 na 6 minuten spelen.

DRACHTEN - Dankzij een 48-34 overwinning op directe concurrent Groene Uilen 3 is Penta nu koploper in de dames Eerste klasse. In hetzelfde weekend overklasten de heren Green Lions met 104-53 en wonnen ook de andere Penta teams.

De Groene Uilen 4 - BV Penta
Uitslag: 33 - 50
Klasse: NBB - D.1

GRONINGEN – Penta won de eerste wedstrijd in Drachten, dus het Groninger Groene Uilen was gebrand op revanche. Dit was goed te zien in het eerste kwart, maar de zone verdediging van Penta, met dirigente Jeltsje Veenstra in het midden, stond als een huis.

DRACHTEN - Zondag 29 september kwam Ranomi Kromowidjojo naar zwembad de Welle in Drachten. Ze gaf hier een clinic voor 28 zwemmers van DZ&PC en 2 prijswinnaars van Sportbedrijf Drachten.

ESBC Menhir - BV Penta
Uitslag: 55 - 59
Klasse: NBB - H.2A

SNEEK – Voor de wedstrijd vrijdagavond waren Penta en Menhir beide ongeslagen. Na afloop nam Penta de overwinning (55-59) en de koppositie mee naar Drachten.

DRACHTEN - Aanstaande woensdag 2 oktober start de Landelijke DPD Eredivisie squash weer en mag het enige Noordelijke team dat op dit niveau acteert het seizoen thuis aftrappen tegen Ridderkerk.

Colofon

Studio Smelne FM

De Singel 4

9203 XX Drachten

(0512) 543 993

E-mail:

smelne@smelnefm.nl

SmelneSport

redactie@smelnesport.nl

Volg SmelneSport

twitter logofb icon 325x325