Ton Koster 1 66'
 Wietse Venema 1 77'
 Martijn Bralts 1 85'

Kort wedstrijdverslag:

Een doelpuntrijk treffen tussen Westerkwartier en TFS. Al vlot kwam TFS via Chris Visser op voorsprong. Westrkwartier kwam in de 8e minuut al langszij. 10 later zorgde Nick de Roos andermaal voor de voorsprong van TFS. Maar ook nu duurde het antwoord van Westerkwartier niet lang. IN de22 minuut werd het 2-2. Tim Nijmeijer zorgde in de 28e minuut ervoor dat TFS wederom op voorsprong kwam. Tot de rust bleef deze stand (2-3) op het scorebord. Na rust kwam Westerkwartier al snel langszij. Vervolgens denderde het door. Rond het uur scoorde het vlot tweemaal en nam daarmee een 5-3 voorsprong. Deze werd nog uitgebouwd naar een riante 7-3 winst. Na rust waren voor Westerkwartier Ton Koster en Wietse Venema beide tweemaal en Martijn Bralts succesvol.