Drachtster Boys 1 4 : 1 Broekster Boys 1
07-12-2019 14:00 #Drachtster Bos, Drachten
 Rob Schokker 1 62'   61' 1  Hedzer Prins
 Robin Zuidema 1 71'
 Rob Schokker 1 73'

Kort wedstrijdverslag:

Drachtster Boys werkte aan haar zelfvertrouwen afgelopen zaterdag. Misschien was het wel niet allemaal goed op het veld. De eerste helft was er een overtuigend overwicht maar doeltreffend nog niet. Kort na rust opende tot schrik van Drachtster Boys de gasten de score. Hedgar Hoekstra kon binnenkoppen. Maar een minuut later was de stand alweer gelijk toen Rob Schokker eveneens raak kopte. In de 54e minuut kwam de voorsprong. Hedzer Prins ging voor de tweede maal de fout in en zag voor de twee maal geel. Uit de vrije trap van Sicco Bouwer scoorde Schokker zijn tweede goal. Tegen het tiental van Broekster Boys speelde Drachtster Boys vervolgens een gewonnen wedstrijd. In de 71e minuut was een fraaie volley van Robin Zuidema goed voor de 3-1 en 3 minuten later bediende Saïd Hassan opnieuw Schokker die voor de 4-1 eindstand zorgde.