Jordy van Rijszen 1 77'   72' 1  Robin Zuidema
 Simon Schreiber 1 80'
 Koen Hateboer 1 82'

Kort wedstrijdverslag:

Een uitslag die je niet snel ziet op dit niveau. Het werd een spektakelstuk in Groningen. Halverwege de eerste helft, waar beide partijen niet echt veel voor elkaar onder deden, was het Bryan Inge die PKC op voorsprong zette. Sicco Bouwer maakte vlak voor rust gelijk, maar toch ging PKC met een voorsprong rusten, want nog geen minuut later was het Simon Schreiber die voor de 2-1 zorgde. Na rust kwam Drachtster voor het eerst op voorsprong door 2 doelpunten van Sicco Bouwer (54e en 59e minuut) 2-3. Drachtster Boys kon dit vasthouden. Martijn van Roeden zorgde voor de gelijkmaker. In de 64e minuut Andermaal was er de voorsprong voor Drachtster Boys door de ingevallen Robin Zuidema (72e ). En dus moest PKC ’83 wederom in de achtervolging. Jordy van Rijszen maakte gelijk in de 77e minuut. In de 80e en 82e minuut sloeg PKC ’83 weer toe. Simon Schreiber en Koen Hateboer zorgden voor de spectaculaire 6-4 winst.