10-11-2019 14:00 #De Kampslach, Boornbergum
 Mark Russchen 1 16'   62'    Onbekende speler
 Jochem Veenje 1 63'

Kort wedstrijdverslag:

Sc Boornbergum ’80 legt ook Nicator over de knie

Boornbergum blijft bovenin meedoen na de winst op Nicator. Makkelijk ging het evenwel niet, al was Boornbergum in de 1e helft wel de bovenliggende partij.

In de 16e minuut komt het op voorsprong als Mark Russchen een vrije trap van Bjorn Schilder binnen kopt. Emoties lopen soms wat op, doch het blijft allemaal binnen de perken. Ovaldo van Gils krijgt nog 2 goede mogelijkheden, doch voorlangs en keeper voorkomen erger voor Nicator. Na de rust is de wedstrijd aanvankelijk redelijk in evenwicht. IN de 62e minuut moet Nicator verder met 10 man.  Boornbergum profiteert direct als Nicator een minuut later de bal niet weg krijgt. Jochem Veenje schiet vervolgens de 2-0 binnen. Nicator krijgt daarna nog 2 goede kansen maar benut deze niet. Ook sc Boornbergum krijgt nog een aantal goede kansen. Met name Pascal Wagenaar, alleen op weg naar de keeper schiet hij te gehaast en te wild ruim over. Het blijft bij 2-0. De Wilper Boys won ook. De inhaalwedstrijden op 17-11 (BB-Langweer) en 19-01-2020 (ONB-Wilper Boys) moeten de uitsluitsel brengen voor de 1e periodetitel.