Alexander Radenkovic 1 58'   29' 1  Roy Visscher
 Guido Wilming 1 62'   43' 1  Sven Buimer
 Anton Vredevoort 1 70'   81' 1  Jod Zimmerman

Kort wedstrijdverslag:

Drachten leed afgelopen zondag een tweede nederlaag op rij. Drachten was de eerste helft wel de bovenliggende ploeg tegen de hekkensluiter. Evenwel worden de eerste kansen niet benut. VENO is vooral in de omschakeling gevaarlijk. Dit levert in de 29e minuut de 0-1 op door Roy Visscher.  Een fout achterin levert op slag van rust de 0-2 op voor VENO door Sven Buimer. Na rust gaat Drachten vol af op de aansluiting. Die komt in de  58e minuut door invaller Aleksander Radenkovic.  En dan slaat het noodlot toe voor Drachten als keeper Guido Wilming met rood het veld moet verlaten. Met 10 man blijft Drachten de bovenliggende partij. Het wordt beloond als in de 70e minuut Anton Vredevoort de 2-2 binnenkopt. De vervangende keeper Robbert Evenhuis weet even later een foutje van de verdediging te herstellen.  Maar in de 81e minuut is ook hij kansloos op een schot van Jod Zomerman na een corner. Anton Vredevoort schiet nog eens van dichtbij op de lat, maar verder komt Drachten niet.