Onbekende speler 1 89'
 Mike Bronsink 1 91'
 Nick Weijenberg 1 92'

Kort wedstrijdverslag:

Drachten had zondag een complete offday. Het zakte volledig door het ijs. Dat begon al in het begin van de wedstrijd toen Heerde in de 6e via Nick Weijenberg op voorsprong kwam. Drachten stelde hier nog weinig tegenover. In de 15e minuut viel de 2-0 door Stijn Rorije. Daarna begon Drachten langzaam wat te herstellen. Het leverde voor rust een tweetal goede kansen op, doch er werd niet gescoord. Na rust ging het helemaal mis voor Drachten. In de 57e minuut mag Rorije vanaf 11 mtr de 3-0 aan tekenen. Een paar minuten later zorgt hij ook voor de 4-0 wederom van de stip. Uit het niets scoort Nezhar Hassan in de 65e minuut de 4-1. Uit een scrimmage in de 72e minuut wordt het 5-1. Invaller Jeroen Dijkstra doet in de 82e minuut nog wat terug (5-2), maar dan volgt een knotsgekke slotfase. Drachten houdt open huis. Heerde scoort vervolgens de 6-2, waarna direct daarop Nezhar Hassan weer wat terug doet: 6-3. Heerde scoort in de laatste minuten nog de 7-3 en 8-3. In blessuretijd zijn het Nick Weijenberg en Mike Bronskink die de stand naar 10-3 tillen.