2 - 2
 Glenn ter Wielen 1 3'   47' 1  Jelte Mulder
 Maurice Kosse 1 88'   50' 1  Anton Vredevoort

Kort wedstrijdverslag:

In Slagharen kwam Drachten al vlot in de wedstrijd op een 1-0 achterstand. In de 3e minuut weet Glenn ter Wielen keeper Jeroen Dragt te verschalken als de defensie even niet attent is. Hoewel Drachten wat meer balbezit heeft zijn de beste kansen voor de gasten. Het mag van geluk spreken dat de rust met slechts een 1-0 achterstand wordt bereikt. Direct na rust komt Drachten terug in de wedstrijd. Na voorbereidend werk van zowel Dennis Hardenbol als Anton Vredevoort, weet Jelte Mulder via de keeper te scoren. 3 minuten later pakt Drachten de voorsprong. Anton Vredevoort speelt zich vrij en scoort de 1-2. Drachten krijgt vervolgens kans op meer maar verzuimd. In de slotfase gaat het alsnog verkeerd als er niet adequaat opgeruimd wordt. Maurice Kosse zorgt in de 88e minuut voor de gelijkmakende eindstand: 2-2.