Drachten 1
Emmeloord 1 SC
1 - 3
 Nezhar Hassan 1 45'   37' 1  Gerke Schaap
  72' 1  Wouter vd Velden
  90' 1  Marc Loosman

Kort wedstrijdverslag:

Beide nog puntloze ploegen legden een matige wedstrijd op de mat. Drachten was de iets betere ploeg maar komt maar moeizaam tot kansen. In de 37e minuut is daar een strakke voorzet en kopt Gerke Schaap snoeihard raak voor Emmeloord. Drachten zet in de slotfase weer even aan en in blessuretijd is een schot van Djinn Keegstra de keeper te machtig, het weet de bal nog wel weg te stompen, maar de rebound is voor Nezhar Hassan: 1-1. Ook na rust draait Drachten de duimschroeven aan, maar wederom ontbreekt een goede kans. In de 72e minuut countert Emmeloord naar de 1-2 voor Wouter vd Velden. Anton Vredevoort, kopbal over, en Alex Radenkovic, kopbal naast kunnen Drachten niet langszij brengen voor het meer dan verdiende punt. In blessuretijd schiet invaller Marc Loosman de Emmeloorders naar een 1-3 winst.