3 - 4
 Dennis Hardenbol 1 51'   33' 1  Folkert Hoekstra
 Nezhar Hassan 1 60'   39' 1  Folkert Hoekstra
 Anton Vredevoort 1 90'   73' 1  Lars Boonstra
  75' 1  Jorrit Hylkema

Kort wedstrijdverslag:

Op de zondag was de meest in het oog vallend de wedstrijd van vv Drachten thuis tegen Oerterp. Het werd een boeiende strijd, waar een iets fysiek sterker Oerterp de winst pakte. Met name in de eerste helft was Oerterp de sterkere ploeg. Tweemaal Folkert Hoekstra (32e penalty en 39e min) zorgde voor de 2-0 voorsprong. Drachten had daarvoor al de openingstreffer verzuimd en mistte op slag van rust nog een mogelijkheid. Dennis Hardenbol schoot op de paal. Na rust nam Oerterp wat gas terug. Het bood Drachten de kans om terug te komen via Dennis Hardenbol en in de 59e minuut door Nezhar Hassan. Na wissels en een drinkpauze was Drachten niet alert. En binnen een minuut sloeg Oerterp keihard toe. Lars Boonstra en Jorrit Hylkema zorgden voor de 2-4. In blessuretijd kon Anton Vredevoort nog wat terug doen: 3-4.