Rijperkerk 1
2 - 4
 Dennis Bakker 1 42'   31' 1  Thom Stielstra
 Michel Weisser 1 56'   62' 1  Jeroen IJsselmuiden
  85' 1  Mark Hendriks
  88' 1  Paul Westra

Kort wedstrijdverslag:

In een boeiende partij moest ONT andermaal in de slotfase het hoofd buigen. Rijperkerk was in de eerste helft de bovenliggende partij. Het wist tweemaal de lat te raken. Tussendoor wist het in de 31e minuut op voorsprong te komen. Thom Stieltjes mocht de zestien binnendribbelen en op zijn schot n de kort hoek was Ament kansloos. 3 minuten voor rust kreeg ONT de gelijkmaker. Dion Smits schoot op doel, maar zag in de melee van Rijperkerk spelers de bal tegen de hand komen. Dennis Bakker zorgde vanaf de stip voor de 1-1. Na rust begon ONT goed, maar zag keeper Redmar Jorna op hun weg. Tot de 56e minuut. Dennis Bakker stuitte nog op de Jorna, maar de bal kwam vervolgens voor de voet van Michel Weisser die de bal fraai binnen krulde. Maar ruim 5 minuten later was daar ook al de gelijkmaker van Rijperkerk. Balverlies bij ONT achterin leverde uiteindelijk voor Jeroen van IJsselmuiden een niet te missen kans: 2-2. In de slotfase ging het wederom mis voor ONT. Mark Hendrik schoot raak in de verre hoek in de 85e minuut en in de 88e was het invaller Paul Westra die voor de 2-4 eindstand zorgde.