Michel Weisser 1 36'   19' 1  Jorrit Hoekstra
 Marten Folkersma 1 71'   48' 1  Liekele Kamminga
 Hielke Knippels 1 88'

Kort wedstrijdverslag:

Het was al weer de 10e editie van de "Slach om de Leijen" zoals de derby tussen ONT en Rottevalle wordt genoemd. De balans ligt in het voordeel van ONT en dat blijft zo nog even. Een echte derby werd het misschien niet, maar wel een spannende partij. ONT was in de eerste helft de betere voetballende ploeg. Niettemin kwam Rottevalle in de 19e minuut op voorsprong. Het pasje van Erwin de Wind werd koelbloedig door Jorrit Hoekstra afgerond. ONT was daarna de betere, maar Michel Weisser, Dennis Bakker, Dion Smits en Freerk Veenstra vonden telkenmale keeper Robert de Jong op hun weg. Tot de 36e minuut toen Michel Weisser een vrije trap fraai binnen krulde.Hidde Ament had vervolgens nog een uitstekende redding op een inzet van Jelte de Hoek. Na rust een feller Rottevalle. In de 48e minuut had dit al succes toen Liekele Kamminga zijn 10e doelpunt maakte. Er ontspon zich een spannende partij, waar iets meer van de derbysfeer was te proeven. IN de 71e minuut kwam ONT andermaal langszij. Voorbereidend werk van Michel Weisser werd afgerond door invaller Marten Folkersma.  Kot daarna verzuimde Weisser om de trekker over tehalen, Hij legde af op Dennis Bakker, doch Benjamin vd Molen voorkwam dat de bal bij hem kwam. In de 88e minuut viel de 3-2. Hielke Knippels zette de aanval op. Michel Weisser stuitte op doelman De Jong, de rebound was voor Knippels: 3-2.