Dion Smits 1 34'   80' 1  Niek van Dijk
 Freerk Veenstra 1 45'
 Dennis Bakker 1 52'

Kort wedstrijdverslag:

Ook veel doelpunten in Opeinde afgelopen zaterdag. Even was het schrikken toen ONT in de 3e minuut via een benutte penalty van Patrick Hilhorst op 0-1 kwam. Maar nog voor rust zette ONT de wedstrijd naar zijn hand. Met goed combinatiespel werd Haulerwijk bijna geen kans meer gegund. Beste kans voor Haulerwijk was in de 27e minuut voor Jord de Vries, maar hij zag Hidde Ament uitstekend redden. Op dat moment leidde ONT al met 2-1. Want in de 7e minuut zorgde Jurjen Veenstra voor de 1-1 en in de 16e minuut scoorde Dennis Bakker fraai de 2-1. De misser kwam Haulerwijk duur te staan. In de 34e minuut scoorde Dion Smits eveneens zeer fraai de 3-1 en in blessuretijd zorgde Freerk Veenstra voor de comfortabele 4-1. Na rust een feller Haulerwijk dat dit beloond zag worden in de 47e minuut. Wederom Hilhorst zorgde voor de 4-2. 5 minuten later was de marge alweer 3, toen Dion Smits over de knie ging en Dennis Bakker vanaf 11 meter niet mistte. Beide team kregen vervolgens kansen. Pas in de 80e minuut wist Niek van Dijk de 5-3 binnen te koppen.