09-11-2019 14:30 #it Hagehiem, Rottevalle
 Erwin De Wind 1 60'   90' 1  Stephan Overkempe
 Erwin De Wind 1 61'
 Liekele Kamminga 1 74'

Kort wedstrijdverslag:

Wederom een wedstrijd van Rottevalle met veel doelpunten. Al voor rust liep Rottevalle uit naar een comfortabele 4-0 voorsprong. Jorrit Schra opende in de 8e minuut het festival. Dat deed hij nogmaals in de 14e minuut. Tegen het halve uur zorgde Jelle Geertsma voor de 3-0 gevolgd door Jorrit Hoekstra in de 38e minuut. Rottevalle op rozen. De wedstrijd was helemaal gespeeld toen Erwin de Wind in de 60 en 61e minuut voor de 5-0 en 6-0 zorgde. Anjum moest ondertussen met 10 man verder. Niettemin kwam men in ondertal verrassend nog terug tot 6-3. Stephan Overkempe (69e), en tweemaal Lukas Zijlstra (71e en 73e) zorgden hiervoor. Maar in deze knotsgekke minuten zorgde topscorer Liekele Kamminga in de 74e voor de 7-3. Het slotaccoord was alsnog voor Anjum. Wie anders dan Overkempe zorgde in blessuretijd voor de 7-4. De periodetitel ging aan de neus van Rottevalle voorbij. Sc Leovardia won met 5-2 bij Grootegast en pakte de eerste titel.