Michel Weisser 1 62'   61' 1  Doeke Yska
 Dennis Bakker 1 82'   80' 1  Peter Jan Schuts
 Freerk Veenstra 1 87'   93' 1  Doeke Yska

Kort wedstrijdverslag:

Na een eerst half uur waarin Wykels Hallum een licht overwicht heeft en enkele kansje krijgt komt ONT het laatste kwartier beter in de wedstrijd. Ook ONT kreeg enkele kansjes, doch deze worden niet benut, waardoor er met 0-0 wordt gerust. Aanvankelijk na rust is het rommelig en gelijkwaardig. Tot het uur aanbreekt. Wykels Hallum scoort uit een miraculeus doelpunt waar uiteindelijk keeper Ament onbedoeld de voorzet verzorgde. Doeke Yska kopte vervolgens raak in een leeg doel. Een minuut later scoorde Michel Weisser de gelijkmaker. In de 81e en 82e minuut was er aan beide zijden een penalty. Ament bracht Gwen Dijkstra ten val. … faalde niet. Nog geen minuut later werd Dennis Bakker ten val gebracht, en ook hij faalde niet vanaf 11 meter: 2-2. Vreugde in de 87e minuut bij ONT toen Freerk Veenstra met een fraaie lob ONT op voorsprong zette. In blessuretijd was het pompen of verzuipen. Uit een ping-pong situatie kopte Yska alsnog de gelijkmaker binnen.