ONT 1
2 - 4
 Bouwe Veenstra 1 61'   21' 1  Michel Weisser
 Bouwe Veenstra 1 67'   23' 1  Michel Weisser
  40' 1  Michel Weisser
  86' 1  Sjirk Ament

Kort wedstrijdverslag:

ONT boekte haar eerste competitiewinst van dit seizoen. Het tegenvallende Waskemeer stond voor rust al op een 0-3 achterstand, dankzij een loepzuivere hattrick van Michel Weisser. In de 21e minuut viel de eerste. Na een goede aanname passeerde hij de doelman. 2 minuten later kon Weisser zijn tweede aantekenen. Freerk Veenstra was in de 35e minuut attent, onderschepte de bal en bediende Weisser: 0-3. Vervolgens verzuimde Regilio Holder zijn ploeg weer in het zadel te helpen door een penalty ruim naast te schieten. Na rust drong Waskemeer aan. ONT kwam niet meer aan voetballen. In de 61e minuut gleed Bouwe Veenstra een voorzet binnen en 6 minuten later kopte hij een voorzet tegen de touwen. ONT gooide in de 86e minuut in het slot. Op aangeven van Freerk Veenstra scoorde Sjirk Ament zijn eerste van het seizoen. Hidde Ament had even daarvoor nog een uitstekende reflex op een kopbal van Regilio Holder.