Michel Weisser 1 7'   18' 1  Stephan Overkempe
 Dennis Bakker 1 32'   44' 1  Stephan Overkempe
 Michel Weisser 1 80'   55' 1  Pope Bauke Holwerda

Kort wedstrijdverslag:

In Opeinde werd een enerverend duel op de kunstgrasmat gelegd. Beide ploegen wilden voetballen en gaven veel ruimte. Dit met een goed tempo zorgde ervoor dat vanaf de eerste minuut er spektakel was. IN de 2e minuut een (onterecht?) afgekeurd doelpunt van Anjum, waarna een minuut later Dennis Bakker van ONT op de kruising schoot. ONT kwam in de 7e minuut op voorsprong door Michel Weisser. Na gemiste kansen, kwam Anjum in de 17e minuut langszij. Stephan Overkempe kopte raak uit een corner. Op het halve uur was er weer de voorsprong voor ONT. Michel Weisser vond Dennis Bakker: 2-1. Kort voor rust kwam Anjum wederom langszij. Jan Tijtsma schoot raak na simpel balverlies bij ONT. Na de extra lange rust (scheidsrechter had een zweepslag, maar kon na behandeling alsnog door) kwam ONT in de 57e minuut op achterstand.Na een overtreding binnen de zestien mocht Pope Bauke Holwerda vanaf 11 meter aanleggen. ONT kreeg vervolgens grote kansen maar kwam pas in de 79e minuut langszij. Michel Weisser vond slim een klein gaatje vanaf de achterlijn. Hidde Ament voorkwam vervolgens nog een Anjumer voorsprong.