05-10-2019 15:00 #De Fiver, Oosternijkerk
 Erik de Vries 1 18'   49' 1  Michel Weisser
 Christiaan Wijnsma 1 86'
 Tjidsger Braaksma 1 89'

Kort wedstrijdverslag:

Niet veel beter was het in Oosternijkerk. De thuisclub legde net even wat meer energie in de partij. Een strijdwijze die ONT duidelijk niet ligt. In de 17e minuut resulteerde dit in een treffer van Erik de Vries. ONT kon niet echt een vuist maken en kwam eigenlijk niet verder dan een goed schot van Hielke Knippels in het zijnet. Na rust opende ONT sterk. Dennis Bakker , op rechts weggestuurd, gaf een goede voorzet die door Michel Weisser fraai werd binnen gevolleerd. Daarna was het armoe troef bij beide partijen. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar. Nadat eerst nog een bal van Ropta Boys via lat en paal in de handen kwam van keeper Ament, moest hij in de slotfase toch buigen. Uit een corner scoorde Christiaan Wijnsma en 4 minuten later volleerde Tsjidsger Braaksma de 3-1 binnen.