28-09-2019 14:30 #Achter de Molen, Veenhuizen
 Sjoert Giezen 1 40'   49' 1  Gjalt Nijboer
 Coen Schmidt 1 45'   55' 1  Johan vd Veen
 Sander Ottens 1 90'   81' 1  Liekele Kamminga

Kort wedstrijdverslag:

Rottevalle kwam in Veenhuizen verrassend aan de leiding via Liekele Kamminga in de 23e minuut. 10 minuten later was het gelijk via Bram Schmidt. Veenhuizen nam het heft in handen en liep uit naar een 4-1 voorsprong via 2x Sjoert Giezen en Coen Schmidt. Een pak slaag dreigde, maar nog voor rust deed Rottevalle wat terug en scoorde Liekele Kamminga de 4-2 (strafschop na hands). Na rust toonde Rottevalle karakter Gjalt Nijboer kopte vlot na rust de 4-3 binnen en Johan vd Veen zorgde ervoor dat Rottevalle langszij kwam. Een boeiende strijd ontstond, de verrassing leek aanstaande toen in de 81e minuut Liekele Kamminga zijn ploeg andermaal op voorsprong zette. In blessuretijd redde Sander Ottens alsnog een punt voor de thuisploeg. Een spektakelstuk van de bovenste plank was deze wedstrijd.