Pelikaan S 1
Drachtster Boys 1
0 - 4
  64' 1  Aziz Geyik
  83' 1  Robin Zuidema
  90' 1  Aziz Geyik
  90' 1  Kasper Dekens

Kort wedstrijdverslag:

Voor Drachtster Boys was er alles aan gelegen om zaterdag een goed resultaat te behalen na de schlemielige nederlaag vorige week. Tegenstander was Pelikaan S. De ploeg van Wim Bulten die in een paar jaar tijd van de 5e klasse omhoog gestoomd is naar de 1e klasse. Het werd een 0-4 winst, na een ruststand van 0-0. Voor rust ging de strijd gelijk op, met kleine kansjes over een weer. Na rust is de eerste mogelijkheid voor Pelikaan S. De bal komt echter op de lat. Op het uur opent Drachtster Boys de score. Said Hassan bedient Aziz Geyik: 0-1. Nadat Pelikaan S nogmaals de lat test, is het in de 78e minuut Robin Zuidema die Drachtster Boys op 0-2 zet. Een benutte strafschop door Aziz Geyik betekent de 0-3. In blessuretijd mag invaller Kasper Dekens de eindstand van 0-4 op het scorebord zetten.